Steenwijkerwold, augustus 2008

Betreft : Overname Autobedrijf Gert Ruinemans BV

Geachte relatie,

Na meer dan 30 jaar met veel plezier en toewijding mijn bedrijf te hebben gevoerd, heb ik besloten mijn bedrijf over te doen aan Marco van Beek. Hij zal als eigenaar van Autobedrijf Gert Ruinemans u de komende jaren, samen met het toegewijde personeel, ten dienste staan. Ik neem niet direct afscheid, maar zal mijn opvolger de komende tijd terzijde staan en de overgang soepel laten verlopen.

Marco wil zich in deze brief graag aan u voorstellen en iets over zichzelf vertellen.

Mijn naam is Marco van Beek (39) en ik ben opgegroeid in Vollenhove als zoon van een garagehouder. Van 1986 tot 1993 heb ik de MTS en HTS Autotechniek in Apeldoorn succesvol doorlopen. Na mijn schooltijd ben ik gaan werken bij Wensink Mercedes-Benz. Na verkoper van gebruikte personenauto’s, nieuwe bestelwagens en zware vrachtauto’s van het merk Mercedes-Benz, ben ik daar verkoopleider en daarna verkoopdirecteur Personenauto’s geworden. Ik ben getrouwd en heb twee zonen.

Mijn ambitie: een professioneel Autobedrijf runnen in de regio Steenwijk.
Dit met toegewijde medewerkers die als doelstelling hebben om u als klant op een professionele manier mobiel te houden. Een goede sfeer tussen u als klant en het bedrijf is daarbij vanzelfsprekend.

Nu Autobedrijf Gert Ruinemans volgend jaar 70 jaar bestaat, zal ik samen met de medewerkers proberen richting het 100-jarig bestaan te gaan.

Wij hopen u in de toekomst te mogen blijven begroeten in ons bedrijf aan de Oldemarktseweg te Steenwijkerwold, alwaar wij op dezelfde manier en onder dezelfde naam, u graag ten dienste zullen staan.

Ons motto is en blijft de komende jaren “Bewust kiezen voor klasse”.

Mede namens het voltallige team van Autobedrijf Gert Ruinemans.

Met vriendelijke groet,

Gert Ruinemans en Marco van Beek

p.s.     

* Mobiel nummer Marco van Beek: 06-11525222

* Gert zal tot het eind van het jaar werkzaam in het bedrijf zijn om alles soepel te
   laten overgaan. U bent van harte welkom voor een kop koffie.

* In december zal de officiële overdracht plaatsvinden onder het genot van een
   hapje en een drankje. Houd vrijdag 12 december a.s. vrij in uw agenda.