Leasing

                           

Voor de leasing van een gebruikte of nieuwe auto kunt u terecht bij Autobedrijf Gert Ruinemans b.v. Leasing is een interessant alternatief voor zowel een auto van de zaak als een auto in privé-bezit met kilometervergoeding. Als je een auto niet regelmatig gebruikt, vormt deze een behoorlijke kostenpost. Want ook als je niet rijdt, moet je afschrijven, en moet je motorrijtuigenbelasting, verzekeringspremies, enz. betalen. Een goed alternatief is een auto leasen: je gebruikt een auto zonder er zelf een te bezitten.

Wij bieden in ons pakket Short Lease, Operational Lease, en Financial Lease aan.

Short Lease - Flexibel leasen zonder langlopende verplichtingen, de oplossing voor een tijdelijke vervoersbehoefte of voor werknemers met een contract voor bepaalde tijd.

Operational Lease - Bij deze leasevorm wordt de auto of motor nooit uw eigendom. Operationele lease wordt ook wel "all-in-lease" genoemd, omdat bij deze leasevorm alle bijkomende kosten zijn inbegrepen.

Financial Lease - Als bij deze leasevorm alle termijnen voldaan zijn wordt de
contractant eigenaar van het geleasde. Financiële lease wordt ook wel "kale lease" genoemd omdat het hier alleen gaat om de (zakelijke) financiering van het object.

Voor meer informatie over onze aantrekkelijke lease tarieven kunt u terecht bij onze verkoper.